I baren har vi 12 tappetårn med forskjellige øl.  Noen av disse øltypene er faste, mens andre varierer. På en egen kran som vi kaller "Brewers Tap" kommer det en ny øl ukentlig. Dette er øl som vår brygger lager i mindre kvanta og er beregnet for de som er over gjennomsnittet interessert i øl. Øltypene varierer fra lyse til mørke. Under ser du våre faste øltyper.

Steamer - en ale med gylle kobberfarge som stammer fra krystall- og sjokolademalt. Et brygg inspirert av vestkysten i USA, men en humleblanding av bl.a. East Kent Golding og Liberty.

Humle: Zeus, East Kent Golding , Cascade og Liberty.

Alk. 4,7%

Twin Peaks - en lys Pale Ale med utpreget humlearoma fra Zeus, Cascade og Centennial. Balansert fruktighet, fylde, sødme og bitterhet.

Alk. 4,7%

IPA - Den første norskproduserte IPA. Lansert i 1989. Gyllen og lys, med kraftig maltkarakter og humlearoma.

Humle: Zeus, Golding, Cascade, Citra og Columbus.

Alk. 5,7%

Belgisk Blond - Dyp gyllen farge og søtlig malt. Kan oppleves boblete med et kremete hode. Appelsinaktig, med krydrete nese.

Humle: Hallertau

Alk. 7%

Oslo Pils - klassisk Tsjekkisk pilsner med lys gyllen farge med utpreget humlearoma.

Humle: Perle og Saas.

Alk. 4,7%

Cherry IPA - Fruktig rødfarget IPA fra store mengder kirsebærpuré. Kraftig humlearoma fra Mosaic.

Humle: Mosaic

Alk. 4,7%

Irish Stout - Tørr stout med mørk ristet malt. Tappes med en nitrogen "injector", noe som gjør at ølet får et tykt hvitt kremaktig skum.

Humle: Nugget, Perle og Cascade.

Alk. 4,7%

Vienna Lager - Pils variant med noe sødme og fylde fra vienna og munich malt. Litt mer gyllen i fargen. Serveres i høye glass med kraftig skumtopp.

Humle: Hallertau

Alk. 4,7%

Porter - Brygget på en maltblanding som gir et mørkerødt, kraftig og maltsmakende øl. Store mengder Cascade-humle balanserer ølet til et friskt brygg.

Alk. 5,5%

ÅPNINGSTIDER 

Søndag - Torsdag: 15:00 - 01:00

Fredag: 15:00 - 02:30 

Lørdag: 13:00-02:30

Aldersgrense 20 år

ADRESSE

Bogstadveien 6

(inng. Holtegata)

0355 Oslo

T.  22 56 97 76​

FINN OSS